• 1258
    sözlük bugün hayatımın abartısız en boktan günü.

    tekrar açmayacağım sağlık konusunu onu siktir et şimdi ama bugün eve geldiğimden beri şok üzerine şok yaşadım resmen.

    benim 4 senelik gözüm gibi baktığım bir ilişkim vardı sözlük, kavga gürültüsü son zamanlarda bol oluyordu ama gidiyordu bir türlü mutluydum ben. aslında diğer tarafta mutluydu be sözlük.** ama insan boş kalınca saçmalıyor işte amk anlamadım ben bu işi. 2 gün önce senin için ölürüm biterim diyen insan 2 gün sonra ben soğudum galiba yaa diye saçma bir cümleyle gelebiliyor karşına.** o kadar el bebek gül bebek büyüttüğüm, geleceğimi bağlamayı düşündüğüm çocuğum gibi ilişkim bitince bir dumur oldum haliyle ama bende olmaz öyle ağlama zırlama. içime bir şey oturur ve ben hayalet gibi etrafı izlerim başka birşey yapamam. konuşulanları anlamam, konuşanları dinlemem. tvye bakarım ama aslında izlemem.bütün akşam evde hayalet gibi dolandım. bir yandan bitirmenin doğru olduğunu artık bu bir gün iyi bir gün kötü durumun benim sağlığıma zararlı olduğunu düşünürken bir yandan da bundan sonra ben ankarada ne yapacağım diye sormadan edemiyor insan kendine.

    bu ayrılma olayının üzerinden yarım saat geçmedi ki babam eve geldi. fatih terim'i kovmuşlar aç televizyonu diye. dedim eyvah nolur gerçek olmasın, nolur bugün olmasın. ama oldu. oldu işte amk bir gün içerisinde hayatımdan 2 insan çıktı. ben ne fatih terim'in milli takımdaki başarılarına galatasaraydaki gibi sevinebileceğim nede ankarada eskisi gibi olabileceğim. niye böyle oluyor sözlük ? neden hep en sevdiklerin senin canını en çok yakıyor. bir yandan ağlamak rahatlamak istiyorum zorluyorum kendimi ama gözlerimden yaş süzülmüyor bir türlü. kendimi alkole vereyim oyle geçiştireyim desem alkol gibi bir alışkanlığım yok onu da yapamıyorum. sağa sola bağırayım desem bana bir yararı olmayacak susunca yine aklımdan çıkmayacak hiçbirşey.

    twitter facebook telefondaki bilgisayardaki resimler bütün hatıralar hepsini sildim attım. görmek istemiyorum. çok seviyorum sözlük ama birşey yapamıyorum. onun gelmesini bekliyorum sadece. allahım nolur bana yardım et.pişman olsun gelsin özür dilesin. sözlük nolur dua edin benim için hayatımda ilk defa bu kadar ihtiyacım var maneviyata. ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum. bitmesini istemiyorum. öyle derbeder de olamıyorum. kendi halinde takılıyorum böyle durumlarda delikanlılığa bok sürdürmüyorum, kendimi zayıf göstermek istemiyorum. nolursunuz bana dua edin. allahım nolur pişman olsun yarabbim. nolursun bana geri gelsin ve bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın bana allahım.

    **

    http://www.youtube.com/watch?v=-JtHfsy3M2Y
App Store'dan indirin Google Play'den alın