• 2939
    taraftarinin olaylara artik el atmasi gereken, buyuk hayaller kurmayi bize ogreten kulup figurundeki bir kulturun mirasi, baba.
    kulup binasina topluca gidip "terim yoksa biz yokuz, biz yoksak siz hic olamazsiniz" diyerek yoneticilerine bizim fenerbahce degil galatasaray oldugumuzu hatirlatmamiz gerekir. bizans oyunlarina alet oldugumuz yeter, ses cikartip biz de bu kulubun bireyleriyiz, belki de varlik sebebiyiz bizi hice sayamazsiniz, demenin zamani geldi de geciyor.
    burada terim'in de hatasi var ancak kim hakli kim haksiz kavgasina giremeyiz, herkes egosunu, gururunu ve kurumsal kaygilarini bir kenara birakip bu kulup icin ugrasacak. biz ustumuze duseni yapip acil tepkimizi gostermeliyiz, yarin cok gec olabilir.

    edit: cok fena yanlis anlasilmaya mahal verecek bir sey yazmisim. sinirliyken yazmamak gerektigine bir ornek daha. yorumda vurgu yapmak istedigim fatih terim degil, suanki kurulu duzendi. sonucta 2 yildir isleyen bir duzenimiz var ve hangi sebeple olursa olsun bunu bozmak bizi tekrar 2 yil oncesine goturur. yanlis anlasilaya sebebiyet verdigim icin kusura bakmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın