resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 4084
    burak kendine olan guvenini kaybetti ve bu takıma ve kendisine inanılmaz zarar veriyor. 4 2 3 1 sisteminde şimdiye kadar kötü bir fikir oldugunu düşündüğüm sag kanatta oynatılması yada yedege cekilip dinlendirilmesi taraftarıyım. 3ün sagında oynamakla hem gol atma görevinin biraz daha 2. plana kalmasıyla belki de yasadıgı karsı karsıyla kalınca ne yapacagım stresi de azalır. kanat oyuncusu olarak bulacagı bir ekstra pozisyonla da atacagı bir golle ustundeki topragı atar kimbilir.

    onun dısında forvette 2 kişi devam edeceksek en azından bi mac yedekte kalıp en azından skor bulunduktan sonra stres faktoru ortadan kalkınca oyuna alınsa da hissettiği baskı azalsa iyi olur diye dusunuyorum. su zor zamanlarımızda umut gibi ne yapacagı %90 belli bir forvet oyuncusu daha işimize gelir(atacagı kacıracagı bilinir 3 asagı 5 yukarı), burak ise buaralar ne yapacagı tahmin edilemez oldugundan bize zarar vermekte.

    burak yılmazı cok seviyorum ama girdiği psikoloji hem kendisini hem de bizi yakmadan bi soluklanması en iyisi gibi duruyor, en azından 1 mac.
App Store'dan indirin Google Play'den alın