2013-14 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
19:00 Atatürk Olimpiyat Stadyumu
0 - 3

Hükmen
  • 271
    büyük takımın küçük takımı yendiği maçtır. beşiktaş formdaydı çok koşuyordu istekli başladılar ama galibiyet için sırf bunların yetmediğini gördük. kaliteli futbolcularımızı nerede ve nasıl kullanmamız gerektiğini bildik özellikle ikinci yarıda. bizim de bireysel hatalarımız oldu onların da ama tabi ki son iki yılın şampiyonu bu hataları affetmez. ilk yarıda engin iyi gibi gözükse de artık engin'den sürekli o performansı görebileceğimizi sanmıyorum. belki dönemlik çıkışlar olabilir ama yabancı kuralı var oldukça bu takımda kalmalı. sneijder-drogba-burak ne kadar güzel gözükse de maalesef olmuyor özellikle büyük maçlarda. belki umut-drogba ikilisiyle bunu kapatabiliriz. hamit'in ne kadar lazım bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördük hele 4-3-1-2 sisteminde. orta saha da selçuk ve sneijder'i rahatlatıyordu. bu durum kendi kişisel performansını etkilese de takım düzenine katkısı büyük. bruma gerçekten büyük bir yetenek. takıma alıştıkça ve maç formu tuttukça çok daha iyi yerlere gelecek. hakan balta'dan ise sürekli bir katkı beklemek zor. yabancı sınırı için dönemsel kullanılabilir ama riera'nın oynaması lazım büyük maçlarda.

    real madrid maçından sonra formda bir takıma karşı deplasmanda kazanmamız büyük takım olduğumuzun göstergesidir. ilk yarı olmasa da ikinci yarı azmettik ve sadece kalitemizi konuşturduk, bu bile kazanmamıza yetti. kaybetseydik çok daha çalkantılı zamanlar geçirecektik ama artık bunların bir çoğunu atlattık. hala istenilen formda değiliz ama geçen sene de gördük ki geç açılan bir takımız. yavaş yavaş o istenilen forma ulaşacağız.

    son sözüm beşiktaş taraftarına. bu ligde şampiyonluğa sadece iki takım oynar. istanbul'da kurulmanızın avantajını zamanında kullandınız ama artık zor şampiyonluk görürsünüz, bunu kabullenin sonra siz harap oluyorsunuz. ayrıca ne kadar da kolpa ve reklamcı bir güruh olduklarını da görmüş olduk. yenilgiyi hiç bir zaman hazmedemeyen, birbirlerine laf geçiremeyen bir avuç insan. kendi lehlerine olan şeyleri, şikeyi ya da topu taca atmamak gibi şeyleri konuşmayın, sonra bizi tahrik ettiler, biz şerefli ikinciyiz. oldu canım. daha iki sene önce de görmüştük bu manzaraları. bir de bunlara sempati besleyen galatasaraylılar var :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın