resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 859
    kendisi fanatik ve gonulden bir galatasaray'li olabilir ama o kritik an geldiginde galatasaray'i secmek yerine politik davranan eski galatasaray yoneticisi. ben siyasi goruslerle ilgilenmem, galatasaray soz konusu ise hemsericilik, particilik, milliyetcilik ve her turlu manipulasyona musait orgutlesme ikinci planda kalmak zorundadir. cunku kisinin en onemli varligi ailesidir ve galatasarayliligi benimsemis herkes icin galatasaray ailedir. (babam boyle sevdirdi bize galatasaray'i) kulubun ozeli ve hakki onun mecazi de olsa namusudur, bunu tartisma konusu yapmak, kim olursa olsun bunun icin izin almak ailene saygisizliktir.
    galatasaray'in aile yapisini dogru koruyabilmesi icin artik dis guclarden etkilenmeyecek kisilerden kurulmasi gerekiyor.
    cok sevdigim eski bir tezahuratta dedigi gibi "ne paraya, ne araba, ne ... manitaya" buna ek olarak, ne patrona, ne baskana ne de kendini bizden ustun goren herhangi bir dosta, dusmana...galatasarayli kimseye minnet etmez, "hicbir seye degisilmez, senin sevgin bu dunyada"
App Store'dan indirin Google Play'den alın