resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9010
    türkiye'de yaşadıkları yüzünden arda'yı haklı bulanları gördükçe çıldırıyorum.
    lan inanamıyorum bu adamlar milyon yürolar kazanıyor. yedi sülalem birleşse 10 senede kazanacağı parayı arda 1 senede kazanıyordu galatasaray'dan. kazansın ben kazanmasın demiyorum onun ayarındakiler belki daha çok kazanırken onun da daha fazla kazanmasını isterim bende.
    millet ne diyor yok basın peşine bırakmıyormuş da, magazinciler hep peşindeymiş de. yıllardır anlayamadığım sorun bu. allahını kitabını seven bana açıklasın. sen delikanlı gibi sinem kobal benim kızarkadaşım dedin helal olsun. birlikte geziyorsun dışarıda magazinciler geldi arda bey, arda bey bik bik bik ötüyorlar. lan ötsünler sikleme amk. konuşsunlar öyle yanlarında. ertesi gün magazin haberlerine çıkmış olabilrsin. ulan hayatımda magazin programı seyretmedim aklı olan biri de izlemez. ben futbolcu olsam senede 2 milyon yüro kazansam, sinem kobal benim sevgilim olsa, magazinciler benim peşimden alper bey diye dolansa hiiiççç sikime bile takmam onları, takarım koluma sinemi gezerim, ertesi gün magazin haberlerine mi çıktım? sikimde olmaz. zaten magazin haberlerini izlemediğimden dolayı haberim bile olmaz.

    arda kaç tane maça çıktı galatasaray'da ulan 1 maç ıslıklandı, yuhalandı. amk 1 maç uğruna bütün gemiler yakılır mı? üstelik ıslıklandığı zaman ondan önceki iki sezon şampiyon olup, çeyrek final yaptığımız sezon değil. sen karpaty liviv diye bir takıma ağustos ayında elen. galatasaray'ı küme düşme potasına sok. bu taraftar seni yine desteklesin. eh amk sabır taşı olsa çatlar. herifler seni 1 kere ıslıklamış.

    arda turan hiçbir zaman metin oktay, fatih terim ayarında bir galatasaraylı olmadı. bir hasan şaş kadar bile galatasaraylı değil. hasan 2002 dünya kupasından sonra ingiltere'ye gidebilirken gitmedi. adam galatasaray efsanesi olmak istemiyordu ki. adam büyük futbolcu olmak istiyordu. daha çok adım duyulsun, daha çok popi olayım diye galatasaray ne zaman kötüye gitti hooop kaçtı. yine buraya kadar sorun yok. ama sen gittikten sonra işin gücün yokmuş gibi galatasaray'a laf at sürekli. gelecem gelecem deyip takımınla sözleşme uzat bu seneki transfer sezonumuza olumsuz etki et. işte burada arda'nın benim için marek heinz'dan bir farkı kalmamıştır. hatta heinz bile gözümde daha yüksektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın