• 16624
    "futbolda bahane olmaz. sahaya çıkıyorsak iyiyiz demektir ama dün iğnelerle ayakta durdum. takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum bize yakışanı sahaya yansıttık ve umudumuzu sürdürüyoruz. takımımız grubun en iyilerinden biz de bunu sahaya yansıtarak galip geldik ve çok mutluyuz. benim için bu stadın çok güzel anıları var o yüzden burdan galibiyetle ayrılmak çok güzel"

    "romanya'dan +6 averaj öndeyiz ve macaristan'ın hollanda'da kazanması gerek. kendi maçlarımızı kazanırsak büyük bir ihtimalle play-off'a gidebiliriz. bu ülkenin insanına umudu taşımak yakışıyor ve bizde sonuna kadar savaşacağız. taktik disiplin içinde oynadığımız zaman avrupalılardan çok daha üstün yeteneklere sahibiz"

    "abdullah hoca yeni bir sistemi oturtmaya çalıştı. tabii ki fatih terim türkiye'nin en önemli teknik direktörüdür, üstattır, bilgedir futbol konusunda ve onun önderliğinde ilerliyoruz. dediğim gibi avcı'ya haksızlık edilmemeli çünkü türkiye'de işler alınan sonuçlara göre ilerliyor. fatih terim'in etkisini hocalığı, en iyiliği tartışılmaz. sadece daha fazla istiyoruz bugün daha fazla inanıyoruz. önemli olan sahada kimin çok koştuğu kimin gol attığı değil takım olabilmektir"

    "bir futbolcu için en önemli şeydir dünya kupası'na gitmek. euro 2008 ve 2002 dünya kupası'nda yaptıklarımız yeniden yapabiliriz. önemli olan inanmak, mücadele etmek ama önümüzde uzun bir periyod var. çok büyük bir iş başarmadık sadece yaptığımız hataların bir nebze telafisini yaptık. sonuna kadar savaşarak dünya kupası biletini almak istiyoruz"

    arda turan
App Store'dan indirin Google Play'den alın