• 16520
    "fatih terim'le yeni sözleşme, milli takımdan dönmesinin ardından imzalanacaktır. şu an milli takımın maçları öncesi önemli bir görevde olduğu için sözleşme yapılmadı. dönmesiyle birlikte bu durum resmiyet kazanır. bir sorun olacağını zannetmiyorum"

    "mevcut sistem tüm dünyada da tercih edilen bir şey değil ama ülkemizin özel bir durumu var. milli takımın yapacağı 4 maç için biz hocamıza izin verdik. hocamız da görevi kabul etti. ama mesaisini tamamen galatasaray için harcayacağı, hedeflediğimiz önemli başarılara konsantre olacağı dönemi sabırsızlıkla bekliyoruz"

    "bruma çok genç bir isim ve galatasaray'ın geleceğine yapılan önemli bir yatırımdır. bu yaşında ne kadar yetenekli olduğunu ve potansiyelini ispatladı. birçok önemli kulübün peşinde olduğu bir isimdi. biz galatasaray'a kazandırdığımız için çok memnunuz. takımda zaten çok tecrübeli isimler var. bunların yanında, geleceğe dönük, uzun yıllar kulübümüze hizmet edebilecek kalitede genç isimleri de takip ediyouz. bruma, bu planlama içinde yapılan bir transferdir."

    "türkiye için önümüzde kısa bir süre kaldı. çalışmalarımız büyük ölçüde bitti diyebiliriz ama son günlerde gelişmeler olabiliyor. net bir transfer yok ama olabilir de"

    "bu dönem içinde ihtiyaçları belirleriz, eğer ihtiyaç varsa, geçen yıl olduğu gibi transfer düşünürüz. zaten güçlü bir takımımız var ve hedeflerimiz belli"

    lütfi arıboğan

    kaynak: g.saray'dan fatih terim açıklaması - spor - star gazete http://haber.stargazete.com/...786620#ixzz2e17i2P9E
App Store'dan indirin Google Play'den alın