resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3334
    selçuk özgürlük isteyen bi futbolcu.
    orta sahayı üçlersen verim alamazsın, ön libero yaparsan verim alamazsın, forvet arkası oynarsan verim alamazsın.
    colman ile yakaladığı uyum ve ardından melo'yla yakaladığı başarıyı düşünürsek ikili orta sahada maksimuma ulaştığını fark ediyoruz. arkasında ve önündeki onu sıkıştırmayacak. sneijder'den mesela takribi 30 metre uzak oynayacak en azından. melo ön liberoya sıkışmayacak. illa sneijder'i oynatacaksak orta sahada yan yana duran melo ve selçuk olmalı. selçuk melo engin(hamit) değil.

    egosu olmayan kaç tane yıldız var şu futbol dünyasında. herkes tarafından saygı görülen kaç tane adam var. drogba da sneijder de ona saygı duymalı artık duran toplar konusunda. hani kendi ağzıyla dedi aten drogba topu isterse mecbur veriyoruz diye. verdirtmeyeceksin ya verdirtmeyeceksin. adam kafasının estiği yerden kaleye şut çekeceği zaman gelip ulan çok uzak dediğinde onun üzerine basıp geçmeyecek drogba. egosu yok diyoruz tamam eyvallah ama o bu takımın kaptanı. laf dinleyeceksin çare drogba.

    ciddi anlamda rahat oynayamayan meaströmüzü rahatlatacak hamleler bunlar bence. meloyla ikili oynamak ve duran top sorununa çözüm getirmek. umarım haftaya 4-2-3-1 dizilişiyle başlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın