resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3329
    ciddi derecede formsuz. 12/13 sezonuna da böyle formsuz başlamıştı. ama bu denli formsuz değildi. bu sadece fizikle de alakalı olduğunu düşünmüyorum. kafa olarak da selçuk'un saha içinde birtakım problemleri var. selçuk'un en iyi yaptığı işlerden biri stoperlerden topu alıp oyunu yönlendirmek. bizim stoperlerimizin oyun kurabilme özellikleri bulunmuyor. fakat bu sezon selçuk henüz onu yapmadı. bir diğer selçuk'un en iyi yaptığı iş orta sahada zorda olan kim varsa bir bakıyorduk hemen selçuk orada gelmiş pas istiyor ve topu alıyor, daha sonra o topu çok çok iyi saklıyor ve asla kaybetmiyordu. ya faul aldırırdı ya da iyi şekilde kullanırdı o topu. bu sezon onu da henüz yapamadı. selçuk'unklasik fizik gücünü kullanarak faul aldırması var ki bayılıyorum ona ama fizik gücü yetersiz olduğu için şu an top saklayamıyor ve onu da yapamıyor. düzelecek mi? selçuk'un düzelmeme ihtimali yok. selçuk bu takımda en çok güvendiğim ve inandığım adamdır.

    bu sezon sanırım fatih hoca kendisinin hücuma daha fazla destek vermesini istiyor. maçlarda dikkat edilirse ön libero bölgesinde hep melo var. sistemden dolayı denebilir ama zannetmiyorum. şampiyonlar liginde deplasmandaki schalke maçıyla başlayan ve sezon sonuna kadar devam eden sol iç bölgesinde çok iyi oynadığını da gördü bu gözler. orada sanki iki tane selçuk var biri ön libero biri sol iç. bu sezonki görevi de yadırgamış olabilir.

    ve selçuk'un topa dahi yaklaştırılmadığı frikikler... içim yanıyor amk. selçuk var ve frikiğe yaklaştırılmıyor. ayıptır. fatih hoca hala bu frikik olayına neden el atmıyor anlayamıyorum. futbolcular kendi içinde çözecek falan geçelim bu işleri. kaç ay oldu demek ki çözemiyorlar. bugün drogba ile olan serbest vuruş mevzusunu gördük. selçuk resmen yalvardı drogba'ya "abi vallahi çok uzak ya ver ben kullanayım". yüz ifadesi aynen buydu. topa dokunamadı bile.

    velhasıl kelam, selçuk oynamazsa diğer 9 oyuncu (muslera her şeyden bağımsız özerk bir bölge, kedi canını yediğim) oynayamayacak. oynayamıyor da. bu takımın bel kemiğidir selçuk. şu an orta sahamız yol geçen hanı. selçuk oynamazsa orta saha yok. hücum yok defans yok. selçuk'un kıymetini iyi bilmek gerek ve kaptanı üzmemek gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın