• 805
    patronu hangi yönü gösterirse o yönde yorum yapan alelade bir medya elemanı. alaattin metin'in avrupa görmüş, necati bilgiç'in mağaradan çıkmış hali. ve en önemlisi fuat akdağ'ın partneri. fuat akdağ diyorum bak. hani şikeci a.y. nin önünde el pençe divan durup, yaptığı her programda "aman erk sahiplerini rahatsız edecek hiç bir yorumda bulunmayalım" diye götünü yırtan fuat akdağ. hani geziye selam yolladı diye kulübü arayıp cenk akyol'a ceza verilmesini isteyen maşa fuat akdağ. şimdi bu fuat akdağ denen zevat mehmet demirkol'un hem partneri hem de patronudur. fuat akdağ'ın patronu da ferit şahenk'tir.
    hani fenerbahçe'ye sow'u hediye eden adam. hani sahibi olduğu her yayın organından galatasaray aleyhine yayın yaptıran ferit şahenk. şimdi kalkıp bu pis düzenin işlemesinde rol alan bir adamın şikeyi örtbas etmeye çalışmasına şaşmamak gerekir. bu düzen böyle gelmiş böyle gider.bu adamların kendi fikirleri yok, yularlarını tutan biricik patronlarının verdikleri emirleri var. şikeyi örtbas, kara propaganda, yalan haberler yaparak kamuoyu oluşturmaya çalışmak vs.
    m.d. gibi sinsi olanları arada mavi boncuk dağıtır. #bizkazanacağız deklarasyonu gibi çocukların dahi siklemediği yalan vicdan gösterileri yapar, bakın tarafsızım ayağına yatarak alttan alttan şikeyi örtbasa devam ederler. benim için saygınlık konusunda hakan hanoğlu bile m.d ve onun gibilerinden öndedir. hakan hanoğlu hiç yoktan dürüst. dansöz gibi kvırmadan, tarafsızım ayağına yatmadan kendisine verilen işi yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın