• 72
    genel kaninin aksine bayern'in gecen seneki kadar korkutucu bir takim olmadigini dusunuyorum. elbette birinci torba takimi olarak grubu domine edecek, cok buyuk ihtimalle birinci bitirecek olsalar da gecen sezon barca'ya iki macta 7 gol atan takim huviyetinden uzaktalar. guardiola halihazirda muthis verim alinan sistemi terketmeye calisiyor gorunuyor.

    chelsea ise tablonun tam zit tarafinda duruyor. her ne kadar schurrle-hazard-de bruyne-oscar'dan olusan genc hucum hatti bence sampiyonlar ligi seviyesinin altinda kalacak olsa da manu macinda gorduk ki mourinho o sinir bozucu takim savunmasini oturtmaya baslamis durumda. grup maclarina kadar mukemmellestirecegi savunma kurgusu olasi eslesmede bizi ruh hastasi edebilir. old trafford'un son 10 dakikasini gozunuzun onune getirin, o topa sahip gorundugumuz ama adim atamadigimiz anlari hatirlayin, demek istedigimi anlayacaksiniz.

    birinci torbadan gelecek benfica, makul bir ikinci torba takimiyla bize liderlik yolu dahi acabilir. ancak bir diger bakis acisiyla grubu supurecek bir takim olmamasi son maclara girilirken dahi 1-4 arasi siralamanin kesinlesmemesi anlamina gelecektir. bu nedenle bence avrupa tecrubesiyle diger takimlari sifirlayacak, bizim de dis gecirebilecegimiz arsenal cok daha uygun bir rakip. benfica ve porto olasiliklarindan daha akla yatkin geliyor.

    2. torba şansımızın geçen yılki gibi olması zannediyorum en büyük temennimiz. 2. torbadan grubumuza düşen braga; grubu sadece 3 puanla tamamlamıştı. puan durumlarını incelediğimizde açık ara en kötü 2. torba takımı performansı gösterdiklerini görüyoruz. bu demek oluyor ki bu sene bir ihtimal de; 2. torba takımı realitesiyle yüz yüze geleceğiz. 2. torbadan çekeceğimiz rakip marsilya olduğu takdirde braga'yı arayacağımızı düşünmüyorum açıkçası.

    4. torbada napoli haricinde 6 puan alamayacağımız takım göremiyorum ben. napoli grubuna göre 7-11 puan arası yapabilecek bir takım ve birinci torba takımıyla birlikte bizi ciddi çıkmazlara sokacaktır. napoli çekme swf.

    tahminimi de yazayım: real madrid - marsilya - galatasaray - kopenhag
App Store'dan indirin Google Play'den alın