• 7069
    duy beni sözlük moderasyonu. bu benim yazdığım son entry. burada 2.haftada ki bursaspor deplasmanı gibi zor bir deplasmandan alınan beraberlik sonrası yazılanları okuyunca çok sinirlendim. artık yazmamayı bırak okumamaya da and içtim. bu antu kafasında ki ergenler gitmediği sürece de dönmeyeceğim. ben galatasaraylıyım, hasta galatasaraylıyım.

    burada herşey iyiyken selçuk'a tapıyoruz, ölüyoruz, saç bantına kadar hayranlığımızı dile getiriyoruz, burak kral, herşeysin sen yürüyedur atadur aslanım diyoruz.

    takım 1 kere ya 1 kere kötü oynasın utanmadan selçuk'u bile eleştiriyoruz, bu densizlikten bıktım ya yemin ederim bıktım. bu kadar mı vefasız olunur bu kadar mı skora dayalı olunur. herşeyin en beterini hakediyosunuz olm siz ne haliniz varsa görün.

    drogba için ölürüm, tapıyorum resmen adama, şükrediyorum hala bizde olduğu için, her maçtan önce kalbim ayrı çarpıyor galatasaray tarihinde ki en sevdiğim futbolcu olma yolunda emin adımlarla gidiyor ama dün ki maçta *, burak değil drogba çıkardı oyundan kardeşim, el insaf yapmayın.

    burak daha ne yapsın size kardeşim. hala top kontrol edemiyor diyorsunuz, neden kendi taraftarına bu kadar batıyor bu çocuk neden? ne yapsın daha burak galatasaray için ne yapsın arkadaşlar. hiç mi geçen senenin hatrı yok bu sporcunun sizin gönlünüzde, hiç mi vicdanınız sızlamıyor 1 atıyor 5 kaçırıyor derken. 1 atmış 5 kaçırmış diyor ya. toplasan 3 tane gol pozisyonumuz yok koduğumun maçında ne diyorsunuz siz.

    hoşçakal sözlüğüm. bir gün masumlaşırsan eski günler gibi, yine gelirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın