• 51
    ortada hiçbir şey yokken hemen fatih terim'e sallayanların daha sonradan utanabileceği durum.

    sırf olasılıklar üzerinden fatih terim'e sallamak pek yakışık almıyor. hocanın içinde bulunduğu konjonktür bunları gerektirmiş olabilir.

    kendisini fatih terim olarak değil galatasaraylı fatih olarak tanımlayan insandan bahsediyoruz. buradaki tek sıkıntı artık belki de 2013-2014 sezonu şampiyonluğunun bu sezon gerçekleşmesi zorunluluğu oluşmuştur. normal şartlar altında bu sezon şampiyonluğu kaçırsaydık bile fatih terim'in kredisi yüksekti, kimse sesini çıkarmazdı ama şu durumda kaybedeceği şampiyonluğu direkt bu olaya bağlarlar ve hocanın fişini çekerler. başkan yapmasa biz taraftarlar olarak yaparız, daha şimdiden körü körüne başladı bile eleştiriler...

    belki de bu durum kendisi için ekstra motivasyon olur onu da bilemiyorum ama bildiğim bir şey var ki 20.şampiyonluğun bu sezon gelmesi çok daha elzem bir hal almıştır.

    2011-2012 sezonu şampiyonluğu fatih terim'in 3.döneminde, tamamı değişen bir takımla playoff saçmalığına rağmen gelmiştir. şikecilerin kendilerini savunmalarına mani olacak ve evlerinde kazanılacak bir şampiyonluğu hayal bile edemezdik ama diriliş için mutlaka şampiyon olunması gereken sezonda gelmiştir.

    2012-2013 sezonu şampiyonluğu herkesin kötü olduğu sezonda biraz iyi olanın kazanacağı şampiyonluktu. rüzgarı arkamıza almak için son derece önemliydi. devre arasında drogba ve sneijder transferleri ile kazanmamız farz olmuştu. 71 puan ve en yakın rakibe 10 puan fark ile kazanıldı.

    2013-2014 sezonu şampiyonluğunun mottosu 4.yıldz iken şu anda fatih terim'in milli takım ve galatasaray'ı çalıştırması ile oluşan mevcut durumda taraftarın güvenini tazelemek için mecbur olduğumuz şampiyonluk durumuna geldi.

    inşallah her şey istediğimiz gibi olur yoksa sene sonunda çanlar bizim için çalacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın