resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8915
    24 milyon euro verip alırsak o benim için arda turan değildir. lan onu büyüten, avrupaya yollayan benim 24 milyon euro verirsem ne anlamı kaldı. arda turan bu takıma gelmesin. geliyorsa bedavaya gelsin o zaman saygı duyarım aksi halde 24 verip alırsak ya bedavaya oynasın, ya eski defterleri açarım sürekli ya da abi gelmesin arda gittiği gün dün gibi aklımda.
    arda'nin takımdan ayrılmadan önceki haftalarda belki annesinden babasından çok ben savunuyordum. yapmayın etmeyin, sağ duyulu olalım, arda böyle biri değil diyordum. ama o ayrıldığı gün o basın toplantısı var ya sevgiliden ayrılış gibi oldu hem de sevgilin bir bok yemiş de o yüzden ayrılmışsiniz sanki. arda gittikten sonra ben bizim maçlarda kimi izleyecem acaba diye düşünüyordum.
    uzun lafın kısası arda oğlum sen gelme. değil bursada berabere kaldıktan sonra elazığdan 5 yesek de yine kurtarıcı olarak sen gelme. azıcık adamsan fenere de gitmezsin o kadar laftan sonra. bok mu var türkiyeye dönüyorsun zaten. orada sana karışan yok git topunu oyna
App Store'dan indirin Google Play'den alın