resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 268
    futbolun taktik kısmına ilk merak sardığımda o zamanlar en çok korktuğum takım gençlerbirliği idi. başındaki adam da bu muhterem. bize de ters gelirdi kırmızı siyahlı takımlar. 3-5-2 oynatıyordu diyelim öyle olsun. topu ileriye atıp rakip sahada müthiş bi baskı kurarlardı o zaman. elindeki kadro da buna müsaade ederdi. hızlı oyuncuları severdi ersun hoca. bi tane de kule forvetim olsun isterdi, hepsi bu.

    dünkü * maçta gördüm ki ersun hoca artık futbolu okumayı unutmuş ya da baskı görmesini engelliyor. konya'dan son 15 dakikada 3 gol yiyen takımını gördü adam. saha kenarında çırpındı son yarım saat.

    ama hocam çırpınmakla olmaz o işler :( . doğru taktiği ver doğru oyuncuları seç istersen burnunu bile çıkarma kulübeden, banane.

    medya salih uçan'ı dillendirdi diye oynatmak zorunda mısın? hem de ön libero olarak. bak seeen. ulan 5 senedir muhammed demirci diye ağlıyor beşiktaşlılar. kaç adam geçti iki elin parmaklarını geçmez sahada gördüğümüz. senin çapın bu kadar mı? adamın hazır olmadığını göstermek mi istedin? yem olarak mı kullandın? derdin ne yani onu soruyorum yoksa bana hava hoş. gelen geçen 3 atıyor.

    evindeki arsenal maçında neden böyle bi hezimete uğradığından bahsedeyim. hepsi emre belözoğlu yüzünden. ilk yarıdaki özverili hali seni yanılttı. 45 dakika boyunca adam basmadık yer bırakmadı. ama bak sana maçın kasedini izleteyim 25. dakikada emre'nin pili bitmişti. vücut dili yine aynı şeyleri 1. tekil şahıstan söylüyordu: "bittim ben beyler! bittim!"

    ama sen ne yaptın? tosunu 90 dakika sahada tuttun. yetmedi bi de güzelinden ıslıklandı mı tosun. oh canıma değsin amk.

    ha bi de bu arada sen birilerinden talimat mı alıyorsun yoksa gözüm? yani başkanın falan sana kadroyu veriyor da sen mecbur mu kalıyorsun böyle oynatmaya? hayır yani futbolu bilen adamsın diyorum, efendi huyludur falan övmeye çalışıyorum ama webo sow kut üçlüsünü neden 3 forvet diyerek bize yutturmaya çalışıyorsun? yazık o futbolculara da yazık. garibim sow sol beke geliyor sonra kontra neden yapamıyoruz. vay efendim biz daha hücum futbolu oynatmak bol gol atmak istiyoruz.

    bak bi bilgi daha vereyim.

    geleceğin futbolu kontra atak olacak. öyle tiki taka aykut'a da uyma. aynı futbolun kötüsünü devam ettiriyorsun. bi de ön liberoyu * iki tane defansın arasına sokup 3lü takılıyorsunuz ya top sizdeyken, çok sevdim onu. aynen devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın