• 16273
    --- alıntı ---

    -abartı boyuttaki 9 maç ceza, gerçeküstü 6+0+4 kuralı, melo tükürük, selçuk mt almama, arda & burak hep aynı amaca hizmet; gs'yi durdurma.
    -son iki sene şampiyon, şl çf yapan ve sneijder drogba gibi iki dünya yıldızı içeren galatasaray'dan korkuyorlar, şikeyle uğraşırken.
    -futbol kirli örgütlenmenin yıkamadığı adam terim. gs'de farklı yapıları bir arada tuttu. onu çıkarıp alırlarsa her şey dağılır, biliyorlar.
    -kulübeye göndermeler, ışıkları söndürüp karanlıkta kupa vermeler, bazen vermeye gelmemeler, tahkime çağırıp savunma almamalar hep bundan.
    -terim'i itibarsızlaştırıp gs başından uzaklaştırmak istediler, olmadı. yeni yöntem vatan millet sakarya edebiyatıyla mt başına getirme.
    -hocayla görüşen g. gümüşdağ isimli şahsın gs'ye zerre faydası olmuş mudur?(okan emre kankaydı, ibb, sonra a. yıldırım emrinde çalıştı)
    -fatih terim'in mesaisini iki parçaya bölmesi, bir süre sonra gs'den ayrılsın isteğini de doğuracak. tff kamuoyu baskısıyla bunu yapar.
    -kaldı ki terim hem gs hem mt çalıştırırken performansının düşüş göstermesi kuvvetle muhtemel. yıpratılacak kasten. bir taşla kuş sürüsü.
    -şu an hali hazırdaki mevcut takım milli takım değil, türkiye futbol federasyonu'nun, demirören'in, düzenin takımıdır. yaşananlar taze.
    -yapmadıklarını bırakmadıkları fatih hoca'ya mecbur kalacak duruma düşmesi fff'nin, mutlak huzur verici ama bunlara tokat gibi bi' ret gerek.
    -şayet birileri -üstten- zorla terim'i mt başına getirirse gs'nin şampiyonluk şansı azalır. aysal'ın ivmelendirdiği kulüp irtifa kaybeder.
    --- alıntı ---

    eren loğoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın