resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3297
    bize geldiği ilk senesine göre asla karşılaştırılmaması gereken canımız ciğerimiz, aslan parçamız. ilk senesinde melo ile birlikte takımın herşeyi bu adamdı. forvette elmander, necati ve baros'un gol sayıları pek yeterli değildi. üstüne kanatlardan pek skor alamıyorduk. bütün iş selçuk ve melo ikilisine düştüğünden selçuk skor anlamında çok üst seviyelere çıktı. 2. senesinde görevi biraz daha azaldı. hele ligin ikinci yarısında sneijder ve drogba'nın takıma katılmasıyla daha basit iş yükü oldu. burak ve umut'un skor anlamında olumlu katkıları, üstüne sneijder ve drogba'nın katkılarıyla selçuk daha fazla rahatladı ve hücum yönünde biraz azalma oldu. yani olması gereken oldu. yarın yine forvetlerde verim alamayız selçuk yine dümenin başına geçer.

    selçuk bu sezona normal selçuk performansının altında başladı. ne kadar formsuz olsada maç içinde atacağı bir arapasla tabelayı değiştirecek potansiyeli her zaman mevcut.
    19 ağustos 2013 galatasaray gaziantepspor maçında defansif anlamda öyle bir pası engelledi ki antep'in gol atmasını önledi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın