• 16250
    "geçen sezonu şampiyon olarak tamamladık. bu da üzerimize daha fazla sorumluluk yüklüyor. ayrıca avrupa ligi'nde de oynayacağız. bu sezon için kadromuzun büyük çoğunluğu tutuldu ve sadece 2-3 oyuncu alındı. ndong'un yaşına rağmen geçen sezon oynadığı basketbolu herkes takdir etti ama onun eksikliğini jawai ile dolduracağımızı düşünüyorum. sinan güler, yıllardır tanıdığımız bir arkadaşımız. zoran erceg, iki sezon önce beşiktaş'ta çok iyi işler yaptı. hepsi, daha önceden bildiğimiz oyuncular. bir adapte sorunu yaşayacağımızı zannetmiyorum. bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz. iyi bir sezon geçireceğimizi ve yine şampiyon olacağımızı düşünüyorum."

    "bütün takımlar iyi yatırımlar yaptı ve ciddi paralar harcandı. beko basketbol ligi, avrupa'nın en iyi ve en zor liglerinden bir tanesi. geçen sezon da ligde iyi transferler yapılmış ve büyük paralar harcanmıştı ama sonuçta biz şampiyon olmuştuk. bu sene de sezonu şampiyon tamamlayabilmek için elimizden geleni yapacağız"

    "avrupa ligi'nde final-four olabilir. hayal etmek, başarmanın yarısıdır. bu takımdaki herkes, oralara kadar ilerlemek istiyor ama bunu konuşmak için çok erken. önce sezon başlasın, beraber antrenmanlarımızı yapalım ve sistemimiz otursun. daha sonra final-four'u konuşuruz"

    cenk akyol
App Store'dan indirin Google Play'den alın