• 16210
    "bütün takımlar sezona iyi bir şekilde, iddialı bir şekilde hazırlandı. bizim de iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. geçen seneden oturmuş bir kadromuz var. yine aynı şekilde oturmuş teknik heyet ve idari kadromuz var. lige iyi bir şekilde başlamak bizim için çok önemli. bu sezon ki hedefimiz geçen yılki başarılarımızın üstüne çıkmak. geçtiğimiz sezon ligi beşinci sırada tamamlamıştık. kadromuzu büyük ölçüde koruduk ve önemli takviyeler yaptık. yeni sezondaki hedefimiz ilk 4 takım arasında yer almak. bunu başaracak gücümüz var."

    "takımımız yılardır spor toto süper lig'de istikrarlı bir şekilde mücadelesini sürdürüyor. hep ligi belli seviyelerde bitiriyor. bunların hiçbiri tesadüf değil. kayserispor'un tesisleri avrupa standartlarında, kulübün maddi ve idari yapısı da oturmuş durumda. yani kayserispor'un sistemi iyi bir şekilde işliyor. bütün bu şartlar bir araya geldiği zaman takımımızın hedefi hiç bir zaman düşük olamaz. bu bakımdan bu sezon da geçmiş sezonlarda olduğu gibi iddialıyız. inşallah lige iyi başlar ve iyi bitiririz."

    "hocamızla takımımız geçen sezonun ikinci yarısında büyük çıkış yakalamıştı. 15. sıradan 5. sıraya yükselip ligi tamamladık. bu sezon beklentilerimiz aynı başarının devam etmesi. prosinecki'ye, güvenimiz tam. temennimiz hocamızın liderliğinde takımın daha iyi yerlere gelmesi"

    kayserispor basın sözcüsü oğuz ortaköylüoğlu

    en büyük başarınız yine bir oyuncuyu 3 misli fiyatına galatasaray ya da fenerbahçe'ye satmak olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın