• 16206
    ilk maçımız bursaspor'la. kolay bir maç olmayacak, güçlü bir takım. yeni bir değişim yaşıyorlar. ama biz taraftarımızın da desteği ile inşallah güzel bir karşılaşma oynayıp, sezonun bundan sonraki kalan kısmıyla alakalı taraftarlarımıza, camiamıza umut verecek bir futbol ortaya koyarak 3 puanla lige başlamak istiyoruz.

    benim içib sürpriz olan 4 sene çalıştırdığım, çok önemli başarılar elde ettiğimiz bir takıma karşı oynamamız, eski öğrencilerimize karşı oynamamız ve diğer taraftan da eski öğrencisi olduğumuz daum'a karşı bir maç oynamak futbolun güzel tarafı. bu sezon daha iyi performansımızdan çok, saha içi davranışlarımıza tribünlerde ortaya koyacağımız performans ve davranışlarla, söylemlerle de bütün ülkeye örnek olabilecek bir sezon geçirmemiz en önemli isteğimiz. fair-play ruhu görmeyi istediğimiz, göremediğimizi eskişehirspor olarak, futboluyla, yönetimiyle, teknik adamıyla, taraftarıyla, camiasıyla herkes tarafından parmakla gösterilen bir takım olmanın mücadelesini vereceğiz ve bütün ülkenin sempati duyduğu takım olmak isteyeceğiz.

    komşu kentlerin dost olması lazım. eskişehirspor ve bursaspor türk futbolunda iki önemli marka. sezonun bu önemli maçında 2 camianın da, iki taraftar grubunun da, iki oyuncu grubunun da dostluk içerisinde bu karşılaşmayı oynayıp tabi saha içerisinde futbolun getirdiği rekabet olacak sonuna kadar. ama bu iş futbol kurallarının dışına çıkılmadan, fair-play oyun içerisinde yaşanıp maç bittiğinde de hak eden mutlaka kazanacaktır. kaybeden kazananı tebrik edecek. kazanan mutluluğunu rakibini incitmeden yaşayacak ve sezona belki de geri kalan kısmına mesaj olabilecek bir karşılaşma oynamak istiyoruz, hem saha içerisindeki futbol kalitesiyle, hem vereceğimiz dostluk mesajlarıyla.

    ertuğrul sağlam
App Store'dan indirin Google Play'den alın