• 16161
    “dizimdeki sorun nedeniyle yüzde yüz hazır değildim. pek çok maçta oynayamadım. bir yıllık opsiyon vardı. olmadı. ama mutlu ayrılıyorum. bir lig şampiyonluğu kupası, bir de süper kupa kazandık. ben bu aşamadan sonra galatasaray’ın bir taraftarı olabilirim"

    “galatasaray’a gelmeden önce şampiyonluk kazanmak en önemli hedefimdi. bunu olmasını çok arzu ettim. ve oldu. aslında ilk sezonun yanı sıra, geçen sezon, sakatlığım nedeniyle oynamama karşın şampiyon olan bir takımın oyuncusuydum. bu da benim için çok önemli."

    "milli takımında da başarıyla oynuyor. eğer galatasaray bir oyuncu almak isterse o mutlaka çok güçlü bir oyuncu olur. chedjou bana göre böyle bir oyuncu. çok güçlü, hızlı, geçilmesi zor. kendisini birkaç izleme şansı elde ettim. bence galatasaray çok iyi bir oyuncu aldı"

    "bir önceki sezon ne yaptığınız bu sezonki hedeflerinize ışık tutar. şampiyonlar ligi herkes için özel bir yarışmadır"

    "o,(drogba) büyük bir oyuncu. sadece büyük oyuncu değil, aynı zamanda soyunma odasında büyük bir lider, büyük bir öncü. takımı hep ileri taşımak istiyor"

    “bir gün galatasaray ya da atletico madrid’e dönebilirim; ama taraftar olarak. iki kulübü de çok seviyorum ve iki kulübün de bir taraftarı olarak hissediyorum. benim kalbim hep galatasaray ve atletico madrid'le atacak. bir gün mutlaka taraftar olarak döneceğim. ama teknik direktör değil; çünkü hala futbol oynuyorum"

    tomas ujfaluji
App Store'dan indirin Google Play'den alın