• 54
    hayatım boyunca hiç unutmayacağım spor organizasyonu. bu turnuva oynanırken lise 3. sınıfa gidiyordum. meslek lisesi olduğundan 2 gün okulda, 3 gün stajdaydım. okulda olduğum günlerde atölyeye televizyon kurardık. elektronik bölümü olduğumuzda televizyon, ses sistemi gibi şeyler vardı. hemen sistemi kurduk ve sesi sonuna kadar getirir izlerdik. bütün okul o maçı dinlerdi.
    okul müdürü ve öğretmenler bu duruma kızmazlardı. çünkü hepsi dersi, okulu bırakır maç izlerdi. bu durum sadece okulda geçerli değildi her yer böyleydi. sokağa çıkıyorsun gruplar halinde toplanıp maç izleyen insanlar görebiliyordum. staj yaptığım yerde yine herkes işi gücü brakır maç izlerdi. resmen hayat dururdu maç olduğu zaman.

    senegal maçını bizim mahallenin en popüler caddesinde seyretmiştim. dev ekran koyulmuş yüzlerce kişi seyrediyor. birbirini hiç tanımayan insanlar nasıl da kardeşi kardeş orta duygular halinde maç izliyordu. o fb nin topçusu, bu gs nin topçusu demeden hepsi türkiye'nin topçusu olarak destek oluyordu. millet takım ve futbolcu ayırt etmeden destekliyordu.

    dedim ya hiç unutmayacağım dünya kupası bu diye. gerçekten unutulmayacak. hem elde ettiğimiz başarıyla hem de ülke olarak tek bir amaç için kenetlendiğimiz için. bir daha o duyguları yaşayamayacağımız için unutlmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın