• 16138
    mhk başkanı zekeriya alp, başkanvekili yüksel okçuoğlu, akhisar belediye gençlik ve spor teknik direktörü hamza hamzaoğlu, çaykur rizespor teknik direktörü rıza çalımbay, eskişehirspor antrenörü mutlu topçu, fenerbahçe teknik direktörü ersun yanal, galatasaray teknik direktörü fatih terim, gençlerbirliği teknik direktörü metin diyadin, kardemir d.ç. karabükspor teknik direktörü tolunay kafkas, kasımpaşa teknik direktörü şota arveladze, torku konyaspor teknik direktörü uğur tütüneker ile fifa hakemler cüneyt çakır, fırat aydınus, bülent yıldırım, hüseyin göçek, mete kalkavan, barış şimşek ve halis özkayha'nın katıldığı hakemler ve teknik direktörler arasındaki toplantıda;

    "2013-2014 futbol sezonu'nun başlamasına günler kala spor toto süper lig'de görev yapan teknik direktörlerimiz ile bir araya gelmek istedik. arzumuz, hocalarımız ile hakemlerimiz arasında ikili ilişkilerin gelişmesini sağlamak. dün akşam oynanan süper kupa maçını kazanan fatih (terim) hocamı kutluyorum. akşamki futbol ve centilmenlik için de her iki hocamı ayrıca kutluyorum. sezon öncesi tüm hocalarımıza ve hakemlerimize başarılar diliyorum"

    mhk başkanı zekeriya alp

    bu tarz toplantıların faydalı olacağı görüşündeyim, çünkü fatih terim ile bire bir görüşen herkesin onun ne kadar iyi ve kaliteli bir insan olduğunu görmesi, medyada çizilen maço, kibirli vs.imajından mümkün olduğunca arınması anlamında iyi olacaktır. adamın karizması altında ezilmek istemeyen türk hakemleri standart bir hareketi başka hoca yaptığında ses çıkarmazken fatih terim yaptığında, sanki "bakın ona ayrıcalık tanımıyorum" mesajı vermeye çalışır gibi tahammülsüz davranıyor. hoca zaten geçen sene bu toplantının gerçekleşmesinin iyi olacağını söylemişti. umarım yeni sezonda hakemlerimiz daha dikkatli, empati kurarak ve iyi iletişimle maç yönetir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın