resim
Ahmet Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:54
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 56
    'futbolun içinde olan dünyanın en antipatik insanları' sıralamasında kafaya oynar. ulan bir insanın ağzından bir kez olsun olumlu cümle çıkmaz mı? hep yalanlama, hep imkansızlık bildirme, hiç açık kapı bırakmama çabaları, ne bileyim; benim oyuncumu alamazsınız, siz kimsiniz tripleri... zaten türkçe'si bitmiş adamın, neyce konuştuğu belli değil, tonlaması iğrenç, bari onda da sevimli konuş. hadi temayı geçtim, tavrın sevimli olsun. 'gerçeği yansıtmıyor, kesin bir gelişme yok.' de; tamam diyelim.

    arda'nın galatasaray ile anlaştığını hakan şükür açıklıyor. kulübe yakın olan tüm medya özel haberle sunuyor. sen kalkmış; 'tamamen yalan. atletico hayatta satmayacak. arda ile kimse görüşmedi. kendisi gelmek istemiyor.' falan diyorsun. yuh. sen kimi yiyorsun anam? bu kadar kaypaklık olur. herkesi salak yerine koymak ne kolay.

    yani her mesleğe saygılıyım da; bir menajerlere, bir de bankaya verilen faizlere çok acıyorum şerefsizim. hele menajer dediğin bu veya melo'nun menajeri gibiyse. birçok oyuncu da bu adamlar veya şirketler yüzünden çıkarcı havasına bürünmek zorunda kalmadı mı zaten?

    not: sıralamada en büyük rakipleri ertem şener ve bir tıp doktoru olmasına rağmen utanmadan hazır çorba reklamında oynayan; futbol topunu görse karakola bomba diye götürecek olmasına rağmen fotomaç'ta köşesi olan ve twitter'da transfer duyumculuğu yapan gürkan kubilay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın