resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3679
    valla bu adama artık maçlarda 12 km. koşmalı denilmesi haksızlıktır. safkan golcüler maçlarda aşırı koşup, pres yapmazlar. bugün falcao'ya, ronaldo'ya, messi'ye artık sizlerde 12 km. koşacaksınız, önde pres yapacaksınız denilmez. gülerler adama. futbolun yazılı olmayan kuralıdır bu. safkan golcüler diğerleri gibi koşmazlar ve kendilerini yormazlar. çünkü bütün enerjilerini son vuruş için harcarlar. bu yüzden safkan golcü olurlar.

    imparator'un ondan 12 km. koşmasını beklemesi bence yanlış. burak 12 km. koşarsa golcü olmaktan çıkar. adamın zaten en büyük özelliği müthiş depar atması ve savunma arkasına koşması. depar atmak insanı çok yorar. çünkü bütün gücünu kullanmış oluyor. burak bir maçta en az 10 kere depar atıyor.

    burak bu form durumuyla kadroya yazılacak ilk adam olmalı. nasıl ki real madrid takımında ronaldo ilk sıraya yazılıyorsa burak'ta öyle olmalı. ronaldo'ya önde pres yapacaksın hacı dediğin zaman o muhteşem deparlarını çok az görürsünüz. hali kalmaz depar atmaya. burak'ta öyle işte.

    diğer bir haksızlık ise hamit gibi bir adamın oynaması. burak pres yapmıyor eyvallah da hamit yapıyor mu?

    bu darbeler burak'ı yıldırmayacaktır. bundan eminim. o yine çalışacak, oynayacak ve golleri atacak. yine vazgeçilmez olacak. çünkü onun adı burak yılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın