• 16073
    "oyuncu arkadaşlarımızla bu müsabakanın önemine ilişkin yaptığımız konuşmalarda onların da bu konuyu ciddi ele aldıklarını görüyoruz. bu da sevindirici. yarın sadece biz sahada değil tüm camiamızla bu maçı oynayacağız. bu maçı öyle düşünüyoruz. kazanmak istiyoruz. ama futbolun gerçeklerini de unutmamak gerek. bir müsabaka oynanmamadan da kazanılmıyor"

    "karşımızda deplasman istatistikleri iyi olan, kontraatağı çok iyi oynayabilen hızlı bir takım olacak. bunu stratejik bir konuşma kabul edebilirsiniz. ama şunu söyleyebiliriz akıllı oynayacağız"

    "sonuçta biz, bir takımız. eksiklikler ya da oyuncuların ceza alması gibi, sakatlık gibi her durum futbolun içinde var. ama arkada mevcut oyuncularımız var. dolayısıyla eksiklik olarak görmüyorum. sonuçta biz, bir takımız. takım olarak bu müsabakaya hazırlandık. onun yerine oynayacak arkadaşımız ondan daha iyi de oynayabilir. şansı iyi kullanabilir. colman'ın olmayışına bir eksiklik olarak değil, takım içinde rotasyonla çözülebilecek bir durum olarak bakıyoruz."

    mustafa reşit akçay
App Store'dan indirin Google Play'den alın