• 16066
    hazırlık kampı: hazırlık dönemi oldukça iyi geçiyor. mutlu ve heyecanlıyım. sezonun bir an önce başlamasını ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. her şeyin ötesinde kulübüme yardım etmek istiyorum.

    mourinho: benim futbol dünyamdaki bir başka tecrübeydi diyebilirim. bu beni yeni sezon öncesi daha motive etti. yeni mücadeleler, yeni maçlar, yeni turnuvalar… tek yapabileceğiniz sırada neyin olduğunu bilmek ve geçmişi geride bırakmak. mourinho ile olanlardan sonra yaralandığımı kimse söyleyemez. geçtiğimiz sezon geride kaldı. geçtiğimiz senelerde onunla bazı güzel zamanlar geçirdik. bizim onu böyle hatırlamamız lazım. bir problem yok. eğer bu gece onu görürsem onu hiçbir problem olmadan selamlarım. her zaman saygılı olmalısınız.

    ronaldo: onun rekorları ve istatistikleri ortada. bu kulüpte dört seneden fazla bir süredir oynuyor ve yaklaşık 200 maça çıkıp 200'ün üzerinden gol attı. bana dünyanın en iyi futbolcusu.

    bale: bu transferin resmi olarak gerçekleşip gerçekleşmediğini bilmiyoruz. her sezon öncesi olduğu gibi bu tarz şeyler çok fazla tartışılıyor. geçen yıl modric'ti, bu yıl ise bale. başkan ve genel direktör bu kulüp için en iyisini yapmaya çalışırlar. takım şu anda da çok iyi, fakat bale gibi bir oyuncu takıma dahil olursa onu en iyi şekilde karşılarız.

    neymar ve messi: tıpkı xavi ve iniesta gibi çok iyi iki futbolcu. çok iyi bir oyuncu alarak takımlarını güçlendirdiler. fakat geçtiğimiz yıllara bakarsak real madrid barcelona ile aynı seviyede.

    iker casillas
App Store'dan indirin Google Play'den alın