• 6972
    genelde kendisini eleştiren yazarları, sadece eleştirirken görebildiğimiz sözlüktür. gel de iki satır bi katkı ver desen, vermezler. işleri güçleri sözlük 'çok bozdu yeaaa :( '. şimdiye kadar hep moderasyona bok atarlardı, al şimdi o mazeretiniz de kalmadı, moderasyon yok, araştır bir şeyler, yaz uzun uzun okuyalım. hani?

    adamlar o kadar alışmışlar ki beleşçiliğe, hayatları beleşin üzerine konmak olmuş. bakmayın bu tiplerin burada 'düşünce özgürlüğü' cart curt diye ağlanıp , anarşik anarşik takıldıklarına. şimdi gittikleri yerlerde öyle efendi efendi takılıyorlar ki, süt kuzuları mübarekler. bu süreçte burada huzursuzluk çıkaran, nickaltlarında birbirilerini boğazlayanlar, sözlük kapandığında başka bir sözlükte buluştular. ne hikmetse orada kanki takılıyorlar :) tipler aynı , nickler aynı ama bir anda kardeş oldular, demek ki dert başkaymış.

    bu tip adamlara bu sözlükte daha fazla prim tanınmamalı. insanları sözlükten soğutmaktan başka bir boka yaradıkları yok. biz burada, beş kuruş katkı sağlamayan adamların ağlanmalarını, sözlüğe bok atmalarını, başka sözlükleri yağlamalarını çekmek zorunda değiliz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın