• 6961
    bahsedildi mi bilmiyorum ama sözlük kapalı iken tüm o siyasi kutuplaşmadan çok daha mühim bir gerçek gün yüzüne çıktı. bu konuyu masaya yatırmanın tam zamanıdır arkadaşlar, buyurun.

    konu: meriç, meriç olmak, meriçing...

    öncelikle konuyu anlamak için:

    -alıntı-

    "ha bir de sözlükte birkaç tane de meriç var. hatta bir tanesi olası ilişkimin içine sıçmıştı. sözlükten bir kıza çok güzel bir şekilde kaçan kovalanır yaparken (ilişkiye başlamak için. kesinlikle kötü bir niyet yoktu) bu şerefsiz herif araya girip kızın aklını çelmişti ve sonra da tam bir meriç gibi kaypaklık yapıp sonunu getirmemişti. ama kız bana geri döndüğünde artık çok geçti ve ben doğal olarak siktiri çektim kendisine uzun vadede. ama orospu çocuğu herif tam bir meriçti. mesela twitter'dan kıza en son attığı mentiona bakıyorum haftalar olmuş. ben kızla mentionlaşmaya başlayınca bu yine yırtık dondan fırlayan sik gibi damlıyordu hemen ortama. be amın oğlu zaten eline fırsat vardı ne diye değerlendirmedin. maksat meriçlik olsun işte. kız bana yaklaşınca değerleniyor herifin gözünde. amına koduğumun meriçi işte."

    -alıntı-

    mahlasını vermeyeceğim ancak ulaşmanın mümkün olduğu bir arkadaş, sözlüğün kapalı olduğu zaman zarfında ekşi sözlük'te galatasaray sözlük ile ilgili fikirlerini beyan ederken böyle bir paragrafa yer verdi. takip ettiğim sözlük yazarları arasında o sırada ciddi bir goygoya vesile olan bu paragraf, öte yandan da üzücü. kim ulan bu meriçler, niye huzursuz ediyorsunuz milleti?! meriç olmak bize yakışmaz beyler, herkes kendine çeki düzen versin.

    bu arada, meriç olmak ne midir? budur: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/...981511_2128864_n.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın