• 16054
    31 türk atlete 2'şer yıl men cezası verdi. verilen ceza üzerine,

    "eylül ayının sonlarına doğru yeniden seçim yapılacak ve yepyeni bir sayfa açılacak. bu temiz sayfayı açmak zorundayız. geçmişinde sorun yaşamayan insanların federasyonda görev alması gerekmektedir. yoksa çok geride kalacağız. dünyaya dopingci olmadığımızı göstermeliyiz. bununla birlikte elit atletlerimize de yol göstermek zorundayız. 'böyle olmaz, nereden gidilir, ne yapmak gerekir' sorularının cevabını verecek isimlerin atletlere yardımcı olması gerekir"

    "federasyon dosyaları inceliyor. muhtemelen bu üç sporcudan ikisi dörder yıl ceza alacak. nevin yanıt maddeyle yakalandığı için 2 yıl alır.aslı çakır ve pınar saka'ya 4 yıl verirler muhtemelen. çakır ve saka'nın cas'a gideceklerini söylemek için müneccim olmaya gerek yok. cas'ta da kazanmak zor. sporcu, temiz olduğunu ispat etmek zorunda. bu yüzden de bu davaların sporcular tarafından kazanılmasını zorlaştırıyor"

    "bu sayı daha düşük olsaydı 'dopingle savaşıyoruz' mesajı vererek bu olumsuz havayı lehimize çevirebilirdik. ama sayı o kadar yüksek ki bunun bir kangren olduğu belli oluyor. kolu kesmek zorundasın yoksa bütün vücuda yayılacak. bu durumda, doping depremi şansımızı etkileyemez diyemem ama ben hâlâ her şeye rağmen istanbul'un kazanacağından eminim. yüz tane oy vereni saydım, büyük çoğunluk istanbul'a oy verecek. istanbul kazanıyor. ama tabii bu olaylar zaten sebep arayan kimi jüri üyelerini olumsuz etkiledi"

    ertan hatipoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın