• 324
    sanılanın aksine gala sözlük'ü de, cimbom sözlük'ü de, ali-sami-yen.net'i de velhasıl-ı kelam içerisinde galatasaraylıların yer aldığı bütün platformlarını da seven, onların büyümesi için elinden geleni yapacak elemandır.

    (bkz: #963538)

    29 mayıs 2012'de bu entry'i yazmışım. şimdi gala sözlük'te beni linç etmeye çalışan kişilere sorarım 29 mayıs 2012'de neredeydiniz? hem bu entry ile hem de burada ısrarla yapılan sözlük reklamlarına müdahale etmeyerek, -ki internet sitesinin sürekli reklamını yapmak yasaktır- bu sözlüğün gelişmesine, büyümesine destek olduğumu en iyi oranın admini, bizim de yazarımız olan kardeşimiz bilir. bugün attığım gereksiz twitlerde de hiçbir kötü niyetim yoktur, kendime özel bir alanda, olaylı bir şekilde 10 gündür kapalı bir sözlüğün ilk entrysinin o başlığa yazılmasına bir tepkidir. haa gereksiz midir, evet ama sonuçta evladım gibi sevdiğim bir yerin tekrar açılmasının verdiği gereksiz heyecan ve adrenalin de gözardı edilemez. bu vesileyle yaptığım gereksiz yorumlar yüzünden kalbini kırdığım galatasaraylı kardeşlerimden özür dilerim. oranın bağımsız bir şekilde büyümesi için elimden gelen bir şey varsa yine yaparım. galatasaraylı bir insan evladı olarak, orası da benim evimdir. ne yazık ki orada linç kampanyasına maruz kaldım, yanlış anlaşılmayı düzeltmek için yazar olarak gelmek istesem de tepki çekecek. yine de sıradan bir galatasaraylı vatandaş olarak oraya da dilim döndüğünce katkı vermeye çalışırım. böyle işte.

    edit: asıl sildiğim bir twitte oradaki bir arkadaşımızı hedef alan ağır bir şey yazmıştım, o arkadaştan bilhassa özür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın