• 605
    gün itibariyle sıradan bir anadolu takımından tek farkı, 100 yıllık tarihidir.

    geçen sezon 13 puan geride kalmış bir takımı tepeye taşıyacak, basında şişirile şişirile bitirilemeyen transferlere bir göz atalım:

    gökhan töre: patlama yapması beklenen, yetenekli gurbetçi oyuncu. gökhan ve türevleri her sene anadolu'ya gelip gidiyorlar. nizamettin çalışkanlar, atilla turanlar, serdar gürlerler. beşiktaş olcay ve oğuzhan'dan aldığı katkıyı alabilme umuduyla sarıldı gökhan'a. tabii medyaya bu beşiktaş yıldız milli oyuncuyu kadrosuna kattı olarak yansıdı.

    sezer öztürk: mahmut hanefi'den, özgür çek'den, gökhan emreciksin'den, ali bilgin'den, özer hurmacı'dan tek farkı fenerbahçe'nin anadolu'ya değil beşiktaş'a yolladığı oyuncu olmasıdır. 1.5 milyon euro bonservis bedeli de cabasıdır.

    pedro franco: kolombiyalı yıldız adayı beşiktaş'ta. valla gençlerbirliği ben kendimi bildim bileli böyle transferler yapıyor, gidiyor getiriyor parlatıyor çakıyor, ya da sessiz sedasız yolluyor ardından bir gemi başka oyuncu getiriyor. son yıllarda kayseri'de bu işi iyi yapmaya başlamıştı, şimdi de beşiktaş bu işe soyundu. harika transfer, inşallah en az filip deams kadar başarılı olur.

    ömer sismanoglu: kayseri'de alternatif forvetti, tutunamadı antalya'da oyuna sonradan dahil olan alternatif forvet oldu, şimdilerde ise beşiktaş'ın göz bebeği.

    serdar kurtulus: 2006'da 1 milyon dolara beşiktaş'a geldi, 2009'da ismail köybaşı için gaziantepspor'a 5.5 milyon euro + serdar olarak yollandı. şimdi ise 1.5 milyon euro + hasan türk karşılığında gaziantep'e verildi. muhtemelen 2 sene sonra muhammet demir için 6 milyon euro + serdar olacak, kazanan her zaman gaziantep olacaktır.

    son olarak bilic: yakın zamanda kayseri'de prosinecki'yi, ordu'da hector cuper'i gördükten sonra devede kulak bile değildir. en büyük başarısı avrupa kupasında hırvatistan'ı çeyrek finale çıkartabilmek olan hocadır. tabii medyaya göre yüce bilic, başarıya aç bilic'tir.

    şu anki takımda tek fark yaratabilecek ve özel olarak nitelendirilebilecek oyuncu manuel fernandes'tir. lakin, 34 haftanın en az 30'unda benim yanıpda olup, bana katkı sağlayacağını bildiğim birbatalla'yı da manuel fernandes'e defalarca kez tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın