resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 242
    ersun yanal'ın oynattığı futbolu genel olarak beğenen birisiyim fakat kendisini pek sevmem.

    fenebahçe teknik direktörlüğü zor bir iştir. teknik-taktik bilgiden çok fazlasını ister. gerçi bu bizim ve bjk için de geçerlidir ama fener camiası biraz aç gözlü olduğundan daha zordur. parası neyse verip alalımcı bir zihniyete sahip olduklarından teknik direktörün işine dolaylı ve dolaysız çok karışırlar.

    fenerbahçe içinde bulunduğu durum itibariyle teknik bilgisi üst düzey bir hocaya ihtiyaçları yok. yıllardan beri süregelen pas futbolu zaten oturmuş durumda. ihtiyaçları olan takıma liderlik yapacak, babalık yapacak, abilik yapacak birisi. aynı zamanda başkanı ve çok bilmiş yöneticileri idare edebilecek birisi gerekiyor.

    futbolcular şike olaylarından etkilenmiyoruz deseler de etkilenmemek elde değil. bu anlarda takımı toparlamak için liderlik özelliği gerekir. aykut kocaman'da liderlik özelliği pek yoktu ama takımı birarada tutabiliyordu. onda da teknik taktik bilgi eksikti.

    bakalım ersun hoca zor zamanlarda ne tepki verecek?

    zira fenerbahçe'nin başına kim geçse ilk 2 zaten garanti durumda. gs ve fb'den başka ligde kafaya oynayacak takım yok. bu iki takımın kadrosu diğerlerine göre fersah fersah ötede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın