• 15988
    "tekrar yuvama döndüğüm için çok mutluyum. bu benim kariyerim için önemli bir başarı. çünkü üst üste hiçbir takımda oynamamıştım. her sene olduğu gibi kupalara talip olan ve bunun için mücadele eden bir takım olacağız"

    "wellington'la ilgili çok fazla bir şey söyleyemiyorum. çok fazla tanımıyorum, genç bir oyuncu, iyi yetenek ama iyi tanımadığım için çok fazla yorum yapmam doğru olmaz. bu arada, teknik direktör fatih terim'e, hocama tekrar teşekkür etmek istiyorum. gerçekten futbolculara inanılmaz güven veren bir hoca. 'imparator' lakabı boşuna takılmıyor. o yüzden ona ve bütün teknik heyete teşekkür etmek istiyorum. buraya gelmemde, burada olmamda bana çok yardımcı oldular"

    "bu yılki uzun tatilde, yeri geldi günde çift antreman yaptım. o yüzden fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. topla oynama konusunda biraz eksik oldu ama bunu kapatmak için buradayım, bunun için hazırlanıyorum. fenerbahçe maçına kadar bir terslik olmazsa kendimi hazır hissedeceğimi düşünüyorum. şu an fiziki olarak kendimi kötü hissetmiyorum"

    "galatasaray'da önemli işler başarmak istiyordum. bu zamana kadar iki sene de böyle geçti. umarım, böyle de devam eder"

    felipe melo
App Store'dan indirin Google Play'den alın