resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 240
    bizim 2012-13 futbol sezonu'nda iç sahada oynadığımız ve geriden gelip çevirdiğimiz mersin-ordu maçları vardı ya, bazen sahada amrabat, sneijder, umut, burak, drogba, selçuk inan 6'lısıyla yer alıyorduk. bu maçların taktiksel açıdan hiçbir izahı yoktu. normal değildi ama sonuç almıştık.

    ersun yanal yönetimindeki fenerbahçe de, bu sene böyle maçlara imza atabilir. aykut, düzen adamıydı, gerideyken daha az hücumcu bir sağ kenar çıkarıp, daha fazla hücumcu bir sağ kenar alıyordu. öndeyken de bu sefer sow'u çıkartıp, caner'i alıyordu. ya da topuz-kuyt değişikliğine gidiyordu. uefa'da başarılı olmasının sebebi de biraz bu. çok disiplinle yönetti takımını, orta sahayı tuttu, skora oynadığı çok maç oldu, pek maceraya girmedi.

    ama ersun öyle değil. skor 0-1'ken iç sahadaki bir sivas maçında aynı anda sahada 5 forvetle yer alabilir. doğru mu? değil ama türkiye'de sonuç alırsın, alıyorsun.

    *şampiyon olur mu? bu sene daha güçlüler, dördüncü yıldızı taktırmama motivasyonu ve iyi bir fikstür başlangıcıyla lige girecekler ama biz oturmuş kadro+imparator'un varlığıyla gene 2-0 öndeyiz.
    *gene de aykut'tan daha fazla tedirgin ediyor mu? ediyor.
    *aykut tedirgin ediyor muydu? etmiyordu.
    *o zaman ikinci sıradaki soru cümlesi mantık hatasından anlatım bozukluğuna girer mi? girer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın