• 15964
    "sezonun başında oynayacağımız maçlar ilerleyen haftalar için belirleyici olacak. bazı iyi takımlarla çok erken karşılaşmak durumunda kalacağız.

    hiçbir menajer için hiçbir iş kolay değildir. bu takım artık benim takımım çünkü görevde olan benim. artık burada benim futbolum oynanacak ve ben de bu sorumluluğu alacağım.

    değişimler her zaman zorlu olur. alex ferguson görevi bırakırken yaptıkları ile bana olan güvenini gösterdi bu da hem benim hem de futbolcuların işini kolaylaştıracak.

    artık her konuşmamda alex ferguson'un adını anmak istemiyorum ama bu yanlış anlaşılmasın bu bir saygısızlık değil. ben ona her zaman saygı duyacağım.

    gerçekten harika işler yapmış olan birisinin ardından göreve geliyorum. bence alex ferguson ve matt busby'nin başarıları hakkında bir film yapılabilir. umarım ben de onlar gibi tarih yazabilirim.

    bu sezon premier lig bence geçmişe göre biraz daha tahmin edilemez olacak. ilk kez herkesin mağlup etmek istediği bir takımın başında olacağım bu benim için yeni bir durum. yine de yeni pozisyonum da kendimi güvende hissediyorum.

    ryan giggs ve phil neville'ın benim başarıma destek olacaklarını düşünüyorum bu yüzden de onlarla çalışmak istiyorum."

    david moyes
App Store'dan indirin Google Play'den alın