resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8730
    turkiye liginde oynayan kendisinden cok daha populer ve basarili bircok yabanci topcu acaba kendi ulkesinin basinina bu kadar cok konusuyor mu? daha da onemlisi ulkesinin basini bu oyunculara her boku soruyor, onlar da yanitlamak zorunda hissedip arda kadar zirvaliyor mu?

    yazin baslarinda ismini duyunca, bir de yabanci oyuncu zirvaligindan sonra, buraya yazmasam da gelmesinin elzem oldugunu dusunuyordum. ama arda bu kafa ile degil takima katilmayi, florya'nin yakinindan gecmesin. ulan herseyi gectim, daha iki gun aziz amcasi alanen kulubumuzu hedef gostermis ve bizzat baskandan yanitini almis. arda bir dur, otur soluklansana guzel kardesim. ya da cik de ki benim galatasarayli bir kimligim yok, ben ruzgar nereden eserse, menajaerimin isine ne gelirse ona gore konusuyorum de. biz de artik seni oyle bilelim. hem sonuna kadar galatasarayliyim diyeceksin, hem de sike yaptigi katmerli sekilde kanitlanmis bir kulubu savunacaksin. real madrid sike olayina karissa, arda cikip real madrid icin uzulyorum dese, bir daha birak takimi madrid sehir sinirlari icine sokmazlar adami.

    hayir anlamadigim, tum medya gibi biz ardayi bu denli neden yuceltiyoruz? galatasarayin cocugu ise sabri bin kat daha galatasarayli arda'dan. biz hala sabri ile dalga gecip, arda hakkinda haftada ortalama 30-40 entry giriyoruz. arda yurtdisinda basariliyla oynayan bir turk futbolcu. sadece disarda oynayan topcumuz az, hatta yok gibi oldugu icin bu durumlardayiz sanirsam. yoksa gozumde nihat'tan, mehmet'ten, bulent akin'dan farki yok. tek fark cenesi.

    birinin arda'yi karsisina alip konusmasi lazim. arda bir sus demesi lazim. allahin adini verdim bir sus.
App Store'dan indirin Google Play'den alın