• 710
    (bkz: #1278290) numaralı entry'si ile yine türlü komikliğe imza atmış zat.

    bok attığı yağmur sarıoğlu hacettepe üniversitesi, fen-edebiyat fakültesi, ingiliz dil bilimi bölümü mezunudur.

    ayrıca pilottur. özellikle rüzgarlı bir havada kendisinin içinde korkudan götüm götüm atacağı cessna'ları uçurmaktadır.

    yeter lan bu sabri üzerinden prim yapma çabaları. haz etmiyormuş paşam bir de sabri esprilerinden. hadi lan oradan. senin yaptığın düpedüz sabri ve eşine bok atmak makara kukara yapmak işte.

    haz etmiyorum ama yazınca tepkiden kurtulabileceğini ancak liseli ergenlere inandırırsın.

    hakem hakkında konuşmak istemiyorum ama (!!!!) kendisi maçı katletmiştir, eyyamcıdır, şudur,budur dan ne farkı var bunun ?

    evet belki sabri'nin karısı iskenderun'lu ama ana dili ingilizce değildi ise senin o yabancı sevgilinden daha iyi ingilizce konuşur. senin o yabancı sevgilinin götüm götüm atacağı cessna ile de tekirdağ turu atıyor haberin olsun.

    unutmadan; doğumundan sonra bile hala gayet formda görünüyor.

    kendi başaramadığın şeyler üzerinden bunu başarmış adamları boklamak ne kötü. sabri sarıoğlu. galatasaray kaptanı. ferrari kullanıyor.güzel, kültürlü,sosyal ve cesur bir karısı var. bunun hayaliyle yaşayıp gerçekleştirememiş adamlar tarafından boklanıyor. yazık.

    edit: saptırmayın. konu yabancı sınırı değil. pek tabi doğru demiş de onu hepimiz diyoruz zaten. eleştirdiğim şov merakı.bazen ısparta'lı çiftçi amca. bazen bu şov merakı adına sabri'nin eşine laf çakmaya çalışma. kusura bakmayın ama geliyoruz burada. yok öyle mevzu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın