• 1155
    yok ya ciddi ciddi insanlara iyi niyetli yaklaşıp fazla değer verip sonunda mal gibi ortada kalıyorum. hacı bir kere de değil ki. 4ünde de aynı şey mi olur?

    biriyle sınav dönemi sıkı fıkıydık şimdi neredeyse sıfır konuşuyoruz. suçlusu o mu? yoo, sanmıyorum. hayat şartları diyelim.

    diğeri işine gelince "naber tatlım?" der. o taa amerikalarda beyin ameliyatı olurken sen buralarda gün sayarsın. her gün ulaşmaya çabalarsın. iki ay sonra unutur seni. ölsen haberi olmayacaktır. canını en çok bu acı gerçek yakar. suçlusu o mu? yoo, sanmıyorum. çok yoğun adam.

    biri vardır muhabbeti hoştur seversin. gülersin. eğlenirsin. değer verirsin. merak edersin. sınav dönemi çileden çıkartır seni. ama kıyamazsın, özledim diye sonradan başına tünersin, 2 haftadır seni eziklediğiyle kalırsın. ha bir de aslan burcudur, çatır çatır yersin lafları. suçlu o mu? yoo, sanmıyorum. her zamanki hali.

    başka biri vardır. biri değildir senin için. değer verdiklerinin içinde en değerlisidir. baş tacı edilesidir. sınav dönemi o seni rahatsız etmez, unuttuğunu düşünmezsin bile. sonra onun önemli işleri çıkar, arkasından bakar kalırsın. koyar ama dile getiremezsin. uzaklaşırsın, merhaba demeye bile çekilirsin. suçlu o mu? yoo, hiç sanmıyorum. yedirememek diyelim, üzülmek diyelim, özlemek diyelim.

    peki noldu? suçlu yok, o zaman suçlu ben miyim? suçum da bu kadar değer verip üzülmem mi?

    suçumu bilmem ama yalnız ve tek başıma olduğum, en azından hissettiğim doğru. tüm bunları telefondan girip yazmam da bunun kanıtı. eyvallah sözlük, dipnot da düşeyim bu bahsettigim güzel insanların hepsi de renktaşım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın