• 17
    nike'ın kırmızı çubuklu takıntısını bir türlü anlamıyorum. yapılacak en son galatasaray formalarından biri. hem çubuklu, hem de istanbulspor tarzı takımlar haricinde her maçta parçalı formayı kırmızının yerine giyebiliriz. birinci formamız belli zaten. 2. ve 3. formaların birinin açık, birinin koyu olması gerekiyor. beyaz-füme en ideal ikili. beyaz ve fümeye sarı-kırmızı detayları iyi işlersen harika formalar çıkıyor ortaya. 1998-1999 sezonu forma açısından nirvanamız, çünkü hiçbir yanlış yok.

    ikinci formamızın beyaz olması gerekiyor bana göre. o formayı siyah yapıp, 3. formayı beyazdan başka bir renk yapmak istiyorsan en mantıklı renk sarı. eskişehirspor, gençlerbirliği, gaziantepspor, trabzonspor gibi takımlara karşı deplasmanda giyilebilir.

    beyaz-turuncu da 5-6 sezonda bir kullanabileceğimiz güzel bir ikili. 2008-2009 senesinde de mükemmel formalarımız vardı.

    nike bu sene parçalıyı geçen seneye oranla çok iyi yaptı ama diğer formalar geçen seneye göre çok daha kötüler. geçen senenin kırmızı formasını da hiç beğenmemiştim, bu sene felaket oldu zaten. ikinci formaları hazır kalıp yapıyorlar. beyaz formanın galatasaray forması olduğu belliydi en azından, sarı kırmızı şerit ile falan. bu seneki formadan hiçbir şey anlamadım.

    2012-2013 sezonu boyunca farklı şortları falan çok iyi kullandık. beyaz forma kırmızı şortla, kırmızı forma da siyah şortla tanıtılmıştı. sonradan beyazı siyah ve beyaz şortla, kırmızıyı kırmızı şortla da kullandık. parçalıyı da hem beyaz, hem siyah, hem de kırmızı şortla kullandık. bu sene de devam eder inşallah farklı kombinasyonlar.

    edit: bir de bu kırmızı çubuklu formaları her gördüğümde frank de boer'u hatırlayıp sinirleniyorum.

    süt oğlanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın