• 149
    her geçen gün sinirlerimin daha da arttığı sezondur. bak arkadaş biz 2 sezondur yapılanıyoruz ve artık son noktaya geldik. takımın net 2 tane eksiği var. nedir bunlar? sol bek ve orta saha yani melo'nun yeri.

    bu net 2 eksik taa sezonun başından beri belli. melo kiralık ve sol bek devşirme. yani bizim gelecek sezon için transfer sezonunun açıldığı ilk gün bu iki yer için transfer yapmış olmamız gerekirdi. bakın aday bulmamız gerekirdi demiyoruz almış olmalıydık. koca sezon boyunca adaylar belirlenmeliydi. transfer sezonu açıldığı vakit tak imzayı attıracaktık ve kafamız rahat bir şekilde gelişmeleri bekler durumda olmalıydık. kelepir bir transfer olur tak alırsın. nasıl olsa takımın 2 net eksiğini almışsın ve kafan rahattır.

    bu net 2 eksik takımın gerilemesine de etken olur takımın cl'de yarı final görmesine de etken olur. eğer buraya 2 tane kaliteli adam alınsa cl'de yarı final görmek imkansız olmaz.

    olay bu kadar net iken biz neden bu 2 bölgeye transfer yapmadık ve yapmamak için diretiyoruz? yapmamak için diyorum yoksa koskoca futbol dünyasında binlerce ortasaha ve sol bek arasından melo ve wellington denen adam arasında seçim yapmak zorunda kalmazdık. aynı şekilde ya carlinho ya da hiç durumda olmazdık.

    ben anlamıyorum arkadaş. anlayan biri varsa lütfen mesaj kutumu yeşillendirsin.

    neden takımın 2 net eksiğinde cimri davranıyoruz? cimri lafını hem maddi açıdan hemde oyuncu tercihleri anlamında kullanıyorum.

    bizim alacağımız sol bek carlinhos, orta saha ise melo veya wellington olmak zorunda mı? böyle bir kural mı var?

    transferde kafası en rahat olması gereken takımın biz olmalıydık. çünkü çok eksiğimiz yoktu.

    lütfen anlayan beni bilgilendirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın