resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5402
    dünya literatüründeki yeri ile değerlendirecek değilim melo'yu.

    galatasaray'a faydalı mı? çok faydalı.
    peki takım kimyasındaki rolü? temel yapı taşlarından biri.
    peki kusurları var mı? evet var, geçen sezon transfer sürecinde yatması yaklaşık 30 tane maçta kötü oynamasına mal oldu.
    peki forma girince devamlılığı var mı? evet var, yoksa ne juve kendisine 25 milyon eu öderdi, ne de geldiği sezon ligimizde şov yapardı.

    bu adamı alıp tepesinde durursan çalışıyor arkadaş. bildiğin çocuk gibi. durmazsan da o hawai senin, bu rio de jenerio benim geziyor.
    mevzu bu kadar basit.

    bence dünyada bolca alternatifi bulunan bir futbolcu kendisi. bir çırpıda 10 tane adam sayabilirim yerine gelmesini kabul edebileceğim.
    ama devir kısa vadede plan yapma devri. bu yabancı sınırı eninde sonunda kalkacak. kalkana kadar işleyen çarkı bozma riskini almaya değmez.
    yeni futbolcu yeni adaptasyon sorunu demektir. bu ülkede anelka'lar, ortega'lar, lincoln'ler, misimovic'ler iş yapamadıysa aldığım risk sonundaki kazanca değer olmalı.
    getireceksen obi mikel'i tamam. getireceksen fellaini'yi tamam, getirebiliyosan song'u tamam. fakat avrupa futbolunu bilmeyen oyuncuyu almak çok akıl karı değil şu dönemde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın