resim
Wellington Martins
Takım:Fluminense
Mevki:Önlibero
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 95
    kendisini arsenal transfer etse şu anda " adamlar buluyor hacı, bizde tık yok" diye entryler girilmişti. ancak şu anda herkes yönetimi eleştiri yağmuruna tutuyor.

    herşeyden önce fatih hoca ve yönetim belli ki melo'ya güvenmiyor. bu yüzden uzun süreli kontrata imza atmak istemiyorlar.

    melo ile bu adamı kıyaslamak imkansız zaten, melo kendini üst seviyelerde kanıtlamış bir oyuncu, wellington ise daha toy delikanlı.

    melo'nun yerini yaya toure'de gelse dolduramaz bu kesin. çünkü melo sadece bir orta saha oyuncusu değil aynı zamanda fitili ateşleyen adamdı takımda.

    ancak yönetim melo yerine bu adamı tercih ediyorsa bir sakin oturup arkamıza yaslanıp bu adam kimmiş bir bekleyelim, videolardaki top kapmasıyla kimse müthiş topçu olmaz. ya da sadece yana pas veriyor diye 3 dakikalık videodan bir adam maldonado yapılmamalı.

    benim görüşüme gelecek olursak sezon boyunca 40 maçtan 15 inde 4 geri kalanlarında 3-2-1 viteslerde oynayacak bir oyuncu yerine, her maç 3. viteste oynayacak bir oyuncuya ihtiyacımız olduğudur. geçtiğimiz sezon eğer melo toparlanmasa ve rakiplerimiz biraz daha dişli olsa ilk yarıdaki performansımızla şampiyonlukta erken havlu atardık bu da unutulmasın.

    fatih hoca belli ki o bölgede işini yapan adam istiyor. istikrar istiyor, ki savunmanın göbeğiyle birlikte en istikrar gereği duyulan bölge orta sahadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın