resim
Wellington Martins
Takım:Fluminense
Mevki:Önlibero
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 90
    kendisi hakkında olumlu-olumsuz şeyler söyleyenlerin yüzde 99'unun kendisini bir kez bile izlemediği futbolcudur. daha hala kesinleşmiş bir şey yok ama olacak gibi gözüküyor. anlatıldığı kadarıyla transfere ön ayak olan kişi taffarel, onay veren isim ise imparator. arkadaş eleştirmeden, asmaya başlamadan önce şu isimlere bakın da bi kendinize gelin.

    imparator belli ki takımı gençleştirmek istiyor veyahut melo yeterli güveni vermiyor hocaya. sen ben daha mı iyi bileceğiz imparatordan? bu ne yüzsüzlüktür arkadaş?

    kendisine burun kıvıranların bir çoğu ujfalisi geldiğinde 'bu adam 34 yaşında', muslera geldiğinde 'bu adam madem iyiydi neden lazio'da oynuyor', melo geldiğinde 'geçen sene yılın bidonuydu amk' diyen adamlar.

    aynı adamı porto almış olsaydı 'gördün mü bak adamlar yine buldu gencecik çocuğu, 2 sene sonra 50 milyona satarlar, bizim de onlar gibi olmamız lazım' diyenler türeyecekti. aha işte bu adam porto'nun değil bizim kaptığımız adam, olaya bir de bu yönünden bakın.

    melo'yu hepimiz çok sevdik, o da bizi sevdi. ama artık şunu kabullenmek lazım ki melo yok. madem wellington geliyor, hoş gelmiş safa gelmiş. inşallah onu da çok severiz.

    son olarak,
    başımızda fatih terim var baylar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın