• 138
    ünal aysal realist bir adam ben de realist bir adamım. bu transfer döneminde alacağımız adamlar ünal aysal'ın gerçek hedefini ortaya koyacaktır. bakalım cl'de daimi ilk 8 içinde olmayı gerçekten hedefliyor muyuz göreceğiz.

    illa yıldız transferi yapsın diyen yıldız manyağı bir taraftar değilim ama hedef bu kadar yüksekse transfer edilecek oyuncuların isimleri de yüksek olmalı. zira vasat oyuncularla ilk 8'in daimi takımı olamayız. kimse kusura bakmasın. bugün tottenham gibi bir takım bile bu seviyelerde değil. valencia gibi bir takım bile bu seviyelerde değil.

    kolarov + de rossi = daimi ilk 8 hedefini gösterir. zaman zaman şansın yardımıyla da olsa ilk 4'ü zorlayan bir hedefi gösterir.
    carlinhos + wellington = ilk 8'i zorlayan arasıra ilk 8 içinde yeralma hedefini gösterir.

    ha bu adamları alırsan ilk 8 garanti olmaz tabiki. futbol bu ama bunları alırsan senin gerçek amacını gösterir.

    işte olay bu kadar net.

    aynı olay basketbol için de geçerli. vassilis spanoulis = final four oynama hedefi.

    yapılacak transferlerden sonra ben de başarı kriterimi belirleyeceğim. bu sene kesin cl'de ilk 8 yapmalıyız veya yapamayız diyebilirim. aynı şekilde basketbolda final four'a kalmalıyız diyebilirim veya demem.

    bu sene bu kadar keskin bir noktadayız. çünkü 2 senedir yatırım yaptık ve takımın %80 iskeletini oluşturduk. artık ürün alma zamanı. *

    ekleme: neden bu sene bu kadar keskin dediğime gelirsek en uygun zaman bu zaman. gelecek seneler riskli. çünkü selçuk inan 1 yaş daha yaşlanmış olacak, burak yılmaz 1 yaş daha yaşlanmış olacak. bu adamlar semih kaya gibi 22-23 yaşında değiller. 85 doğumlu adamlar. geçen sezon ve bu sezon kariyerlerinin en güçlü ve formda oldukları seneler olacak. ondan sonra düşüş kaçınılmaz. muslera bizimle kalmayabilir daha sonraki yıllarda vs..
App Store'dan indirin Google Play'den alın