• 134
    olur da şöyle harbici yıldız ismi patlatırsak, en az sneijder ayarında, işte o zaman takımlar & oyuncular niyetimizi anlayacaklar. acil mevkilerin transfer işlerinin imzaya kaldığını düşünüyorum, bu yüzden bu konuya kafa patlatıyorum.

    benim aklıma nani geliyor. manu gibi bir takımdan gelecek, kulübünde cr7'nin boşluğunu doldurmaya çalışmış hatta ilk 100 maçında ronaldo'dan daha faydalı olmuş bir oyuncu. alırsak avrupa'daki tüm futbol izleyicileri "bu galatasaray nabıyor amk canavar gibi takım oldular" diyecek. bu korkuyu götlerine şimdiden salmak lazım işte. bu transfer olursa buraya burun kıvıran oyuncuların önyargıları kırılacak. "sneijder gitti drogba gitti nani gitti ben niye gitmeyeyim amk" diyecekler. olacak bunlar. hele seneye de şampiyon olursak "paso şampiyon oluyorlar, sürekli şl'de oluyorlar" düşüncesi de cabası.

    di maria ismi ise hayal. yani bu transfer olsun artık messi'nin bile gelebileceğine inanırım ben. bu asist makinesi genco ile adımız dedikodu düzeyinde geçti ama keşke teklif yaptığımız haberleri falan gelseydi, olmasa bile şanımız yürürdü amk. farfan yerine di maria. düşünsene.

    şampiyonlar ligi'nin tekrar gediklisi olacağız artık bize böyle hamleler lazım aga ya off içim içimi yiyor düşündükçe. kafamda ne yarı finaller, finaller oynayıp duruyorum ya, bizimki de can :( jfghdfjgjdfg
App Store'dan indirin Google Play'den alın