• 15533
    "yeni sezonda da iskelet kadromuzda değişiklik olmayacak. yeni transferimiz sinan güler'i de 2+1 yıllığına renklerimize bağladık. sinan, hem thy avrupa ligi'nde hem de türkiye'de çok tecrübeli bir oyuncu. galatasaray camiası, etrafına enerji veren, her top için mücadele eden oyuncuları bağrına basar. sinan bu tarife uygun ve artı özellikleri çok fazla olan bir oyuncu. dolayısıyla da çok önemli bir transfer."

    "boniface ndong'un kariyerini noktalamasından sonra pivot bölgesine arayışımız var. carlos arroyo'nun durumunun ise 10 gün içinde netleşmesini bekliyoruz. rakam telaffuz etmem doğru olmaz ama birbirimize yakınız. ufak detaylar var ve o pürüzler hallolur diye düşünüyorum. ayrıca 4 numaraya katkı verecek bir yabancı oyuncuyla anlaşma durumumuz olabilir."

    "domercant ve göksenin yeni transferlerimiz gibi olacaklar. göksenin'in almanya'da yapılan son kontrollerinde sonuçlar iyi çıktı. özel çalışmalarını devam ettirip, sezona hazır girmek istiyor. geçen sezon maalesef çok fazla performans veremediler. o yüzden yeni oyuncu muamelesi görecekler."

    "kadın basketbolunda yatırım yapılan bir jenerasyonun, bu yatırımın karşılığını verdiğini görmek önemli. arka arkaya gelen dereceler ve kazanılan madalyalar, insanları daha çok yüreklendirecektir. bence final oynayabilecek bir takımımız vardı. yüksek dereceler elde edildikten sonra insanlar bir alt dereceye çok mutlu olmuyorlar. bu da türk sporcusunun hep yüksekleri hedeflediğinin göstergesi. umut ediyorum, önümüzdeki sene dünya şampiyonasında bayrağımızı hep beraber göndere çekerken, türk kadın takımımızı da alkışlama şansını elde ederiz."

    "yönetmeliklerde bazı değişiklikler yapıldı. bunların kulüplerle ve basketbol adamlarıyla oturulup, beraber karara bağlanmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. son dönemde yabancı kontenjanı ve türevleriyle ilgili yapılan değişikliklerin, türk kadın basketboluna yararından çok zararı olacağı görüşündeyim."

    (bkz: murat özyer)
App Store'dan indirin Google Play'den alın