• 53
    http://spor.haberturk.com/...262-dua-et-misafiriz

    öncelikle (bkz: #1028750) fikirlerine fazlasıyla saygı duyduğum bir adamın yazdıkları bunlar. yoksa mehmet ağar'ın siyasi görüşünü bile bilmem.

    son bir aydır türkiye gündemini oluşturan haberlerin biz okurlara ve izleyicilere ne şekilde aktarıldığı herkesin malumudur. türkiye gündemi bir kenara da, artık bu link olarak verilen spor içerikli haberlerin de bir inandırıcılığı kalmadı benim gözümde. kesin yargı şudur ki, insanlar artık bir şeylere inanmak için inanıyorlar. hiçbir haberin gerçeği yansıtıp yansıtmadığından emin olunamıyor. en azından ben inanmıyorum. şunu da ekleyeyim; bu sözlüğü artık sadece yazarların düşüncelerini okumak için ve düşüncelerimi ortaya koymak için kullanıyorum.

    bu habere iki farklı açıdan yaklaşabilirim. birincisi şudur ki; türkiye'nin zirvesinde tek başına yer alan galatasaray'ı, fatih terim-ünal aysal polemiklerini haber ederek bitirmeye çalışan medya, umduğunu bulamamış ve son dönemdeki başarılarda büyük pay sahibi olan ünal aysal'ın karşısına, yine iyi bir galatasaraylı olan mehmet ağar'ı çıkarma çabasına girişmiştir. doğru veya yalan haber, orasını bilemeyiz en başta da söylediğim gibi, ancak haberin amacına ulaşamayacağı kesindir.

    bir diğer noktaysa; medyanın galatasaray adını kullanarak para kazanmayı gözetmesidir. fenerbahçe'nin hali ortada. her gün aynı haberi yapmaktan bıktılar anlaşılan. beşiktaş desen; yaptığı transferler dahi gazetelerde bir günden fazla yer almıyor.

    şimdi benim bu kahpelere söylemek istediğim şu: lan bitirmeye çalıştığınız takım üzerinden para kazanmayı bırakın amk. ne zaman biteceksiniz? futbolun üzerinden ne zaman çekeceksiniz kirli ellerinizi? insanların büyük bir bölümü size inanmıyor ve inanmayacak. yaptığınız haberlerle ancak fikri hür olmayan insanları kandırabileceğinizin hala farkına varmadınız mı? kahpeler. kah-pe-ler!
App Store'dan indirin Google Play'den alın