• 8
    siyasi fikrini tüm galatasaraylıların siyasi fikriymiş gibi yansıtmak, ''devrimi, ayaklanmayı galatasaray yaptı'' demekle eşdeğer bir olgu ve bu olgunun içinde var olan binlerce demokratik düşünceyi binlerce üst kimliği yok saymak demek.

    hakan şükür efsane değildir demek faşistlik yapmak demek.

    demokrasi ararken senle aynı şeyi savunan insanların fikirlerini bir anda kullanarak olaya kendi siyasi açından bakmak demek demokrasi isterken demokrasiyi ezmen demek.

    benim adıma tt arena'ya beşiktaş gelsin ya da gelmesin demek(u: ultraslan'ın ki de dahil ama siz olayın bu boyutunu değil -rantçılar,karaborsacılar, katiller boyutunu önde sürüyorsunuz), gelsin ya da gelmesin diyenlerin de fikirlerini aşağılamak bölücülük yapmak demek. siyasi rant sağlamya ego tatminini her şeyden üstün tutmaya çalışmak demek.

    adama sorarlar senin fikrin var da karşındakinin yok mu diye? hem de sen demokrasiyi fikir özgürlüğünü savunurken faşizmle, siyasi rantınla bunları yapıyorsan.

    insanlık demek, güçsüz olana yardım edince tüm sorunların sona ereceği gerçeğiyle yaşamak değil güç algısından bağımsız hareket edebilmek demek.

    insanlık, doğru olduğuna inandığın hareketi yaparken o hareketin yanlış olduğunu düşünen insanları linç etmek de değil.

    belki de '' insanlığı sizden öğrenecek değiliz '' dersiniz de taşlar yerine oturur.

    (u: aynı zamanda oynadığı futbolla efsane olan adamı, siyasi fikirleri yüzünden efsanelikten çıkarır...)
App Store'dan indirin Google Play'den alın